Kontakta oss
Kakao
Sociala medier
Kundreferenser

”Då jag springer på morgonen orkar jag mer och åter-hämtningen är fantastisk!”

Martin berglund,
Kristianstad 7/8 -13

 
Fler referenser..

”Använder juicen för min hud som jag tycker den har stor effekt på. Så fort jag slutar med juicen märks det direkt. Min mage mår också bra med Noni Juicen.”

Charlotte Odell, Lysekil 2/8 -13

”En mycket bra produkt. God och till ett bra pris. Min mage är lugn och känns inte länge uppsvullen som annars. Hyn har blivit mjukare och klarare mm.”

Anneli Lilja, Tidaholm 22/7 -13

”Jag tycker Noni Juice är en helt fantastisk produkt som verkligen har hjälpt mig! Tack!”

Trogen Nonikund 4/6 -13

Nu har jag druckit Noni juice i fyra månader och har känt mig frisk hela tiden. Innan dess hade jag ideliga förkyl-ningar. Det är gott med den där slurken på morgonen!”

Pia Danielsson, Lomma, 22/5 -13

”Jag fick smaka granatäpplejuicen hos en vän. Tyckte att den smakade som man vill att en juice ska vara, 100 % ren. Samma dag sökte jag er sida på internet och beställde.”

Patrik Carlström, Lomma, 20/5 -13

”Noni Juicen är väldigt god och jag tror den hjälper mig mycket”

Z.T., Blentarp, 19/5 -13

”Sedan jag började med noni har jag inte varit sjuk, inte ens förkyld. Det är toppen!”

Jessica, Katrineholm, 28/4 -13

"Beställde en flaska Mangosteen Juice. Nu känner jag mig mycket piggare!”

Benny Gustavsson,
Södertälje, 12/3 -13

Denna Noni Juice är kanon i jämfört med ett annan mycket känt märke. Jag rekommenderar starkt denna!


Martin Berglund,
Kristianstad, 6/3 -13

"Helt fantastisk, håller mig frisk och orkar mer! Blir knappt förkyld ens, vilket underlättar då jag lever ett aktivt liv i både yrke och privatliv. Klarar mig helt enkelt inte utan min Noni Juice!"

Ida Cato, Kristianstad, 9/2 -13

"Med Noni Juice är jag uthålligare och orkar mer. Tar mig för saker som annars gärna blir kvar."

Elin, 8/2 -13

"Fantastiskt tillskott! Känner mig pigg, fräsch och stark. Min hy har en lyster! God är den också, Perfekt sätt att började morgonen på!"

Karin, Stockholm, 30/1 -13

"Jag dricker Noni juice varje morgon och känner mig jätte-pigg och frisk. Jag kan inte gå utan min Noni juice. Den här produkten är jättebra!!!!!"

Susan, Sundsvall, 5/1 -13

"Jag har druckit Noni juice i 2-3 månader och har fått ett bra resultat vad gäller min hudkvalitet, så jag är jättenöjd med Noni Juicen och rekommenderar andra att prova."

Micaela, Torsås, 25/12 -12

"Noni Juicen är en otroligt god och uppiggande juice. Ef-tersom jag hört och läst att nonifrukten innehåller mycket trypofan så har jag även gett min hund av den med mycket gott resultat. Granatäpplejuicen är en kanongod och mycket dryg juice, som hela familj älskar! Tack!"

Susanne Karlsson,
Ucklum, 11/12-12

"Granatäpplejuice lär utgöra ett visst skydd för oss män. Dessutom smakar den fantastisk gott och utgör en sund start på dagen"

John F., Malmö, 18/11 -12

"Jag hade bara hört bra om juicen och kan inte annat än hålla med. Min kropp har äntligen börjat komma i balans, min ständiga trötthet har försvunnit och jag orkar mycket mer = ökad livsglädje!"

Annette, K., Knivsta, 30/10 -12

"Fräscha produkter, aldrig strul med leveransen och Noni juicen kan jag inte leva utan numera! Den smakar gott och hjälper mig att hålla kroppen i balans. Jag mår superbra!"

Helen Andersson, 31/8 -12

"Er Noni Juice smakar riktigt gott, och jag har aldrig varit så fit (40+), som nu - 1 mån användning. Tack för er su-perprodukt!"

Lasse, Norrköping, 15/8 -12

"Efter att jag började med Noni Juice så har jag fått tillbaka orken i kroppen och känner mig mycket yngre. Även mina vänner och familj märkte skillnaden på mig och har börjat med noni. Rekommenderas!"

Elin, 11/8 -12

"Har provat det mesta för trög mage, men Noni Juicen är det enda som har hjälpt mig"

Barbro W, Kungshamn, 11/7 -12

"Noni Juicen är perfekt att ta innan frukosten på morgonen. Den ger en extra boost för kroppen och man känner sig pigg. "

Josie,
Göteborg, 10/6 -12

"Nu har jag druckit både blåbär- och granatäpplejuice varje dag i sex månader och kan inte vara utan dem. Under den här tiden har jag varit fri från förkylningar och infektioner. Jag mår mycket bra av juicerna och det smakar väldigt gott"

Miriam Nilsson,
Jonstorp, 21/4 -12

"Jag har nu använt Noni Juice i ett år och har hållit mig frisk under den tiden. Det är värt så mycket att få vara frisk. Jag berättar om Noni för alla jag känner."

Lotta,
Stockholm, 21/4 -12

"Jag har nu druckit fyra flaskor Noni Juice och under den tiden har jag inte varit förkyld. Jag har fått en positiv erfarenhet både vad gäller min mage och mina leder. Noni juice är den bästa juicen jag druckit. Mitt välbefinnande är mycket bättre än förut"

Marianne Augustsson,
Olofstorp, 11/4 -12

"Noni juicen funkar jättebra för magen och jag tycker att jag blir mer koncentrerad"

"Mln Lkt",
Katrineholm, 1/4 -12

"Jag blev rekommenderad att prova er Noni Juice. Nu är min hud är bättre än den var förut och jag känner mig dessutom mycket piggare"

"Kersan", Kopparberg, 4/3 -12

"Acai Organic Juicblend är jättebra och smakar mycket gott. Äntligen känner mig mycket piggare och orkar mycket mer än förut, detta bara efter en vecka efter jag började dricka juicen. Jag vill inte sluta, inte i vinter i.a.f!"

Jadwiga Andersson,
Mellansel, 6/2 -12

"När jag dricker Noni Juicen regelbundet känner jag mig piggare och har mer energi. Som extra bonus har huden en härlig lyster!”

Pernilla, Göteborg, 24/1 -12

"Sedan jag började dricka nonijuice har jag varit fri från förkylningar och infektioner. Dessutom smakar den väldigt gott!"

Anna Ljuseberg, Malmö, 6/1 -12

"Blev rekommenderad nonijuice av min läkare för min tröga mage. Har nu druckit jucien i 9 månader och kan inte vara utan. Magen funkar bra och jag har inte varit förkyld på hela året. Toppen!!"

Lotta Martinsson, 23/11 -11

"Jag har använt er Noni Juice i flera år och tar 2 msk/dag. Jag håller mig frisk och har inte ont i mina leder. Det är lätt och smidigt att beställa från Superfrukter.se"

Sara Sätterström, 2/11 -11

"Sedan några år köper vi vår Noni hos Superfrukter.se och vi får bra juice i bra förpackningar till bra priser, så vår erfarenhet av Noni från Superfrukter.se är BRA!"

Ulf Bergman, 6/10 -11

"Vi har prövat hela Gold-serien. Goji, Acai & Mangosteen. Kvalitén är den högsta av alla juicer vi prövat ... Mangosteen är den juice som jag tycker smakar bäst i Gold-serien, jag dricker gärna den. Min fru dricker Goji. Hon tycker att hon mår bättre när hon dricker Goji regel­bundet."

Mats Persson, 16/9 -11

 

Vanliga frågor

Här fyller vi succesivt på med svar på vanliga frågor om produkterna. Hittar du inget svar är du välkommen att chatta med oss eller kontakta oss på:

Mail:
Telefon: 070 - 423 09 50

Vilka är Dynamic Health?
Dynamic Health Laboratories, Inc. är ett New York -baserat företag som bildades 1994. De är licensierade av det amerikanska jordbruksverket och tillverkar produkterna enligt det amerikanska livsmedelsverkets regler för GMP (Good Manufactering Practice). Deras specialitet är exotiska fruktblandningar och koncentrat samt flytande kosttillskott.

Vilka är Netway?
Se "Om oss" ovan.

Innehåller juicerna tillsatt socker?
Nej. Sötman kommer från frukternas eget fruktsocker.

Är juicerna koncentrerade?
Alla juicer utom Noni Juice och Aloe Vera Juice är koncentrerade. Som dagsdos räcker det därför att man tar ett par matskedar som man blandar ut med vatten eller annan juice. Fastän noni- och aloe verajuicen är i sin ursprungliga juiceform räcker det att man tar ett par matskedar daligen även av dessa.

Hur länge räcker en flaska?
En flaska räcker i ungefär en månad vid rekommenderad användning.

Är alla juicer ekologiska?
KRAVDe flesta ingredienser i juicerna är ekologiska och många av produkterna klassas som ekologiska enligt det amerikanska jordbruksverket, USDA. Märket "USDA organic" innebär att mellan 95% och 100% av produkten baseras på ekologisk odlad råvara. Vår ambition är att alla juicer skall vara 100 % ekologiska i framtiden.

Vår Noni Juice är dessutom KRAV-godkänd!

Hur smakar juicerna?
Smaken är naturligtvis olika från juice till juice men generellt upplevs den mer fruktig och syrlig än "vanliga" juicer, som ibland kan vara söta eller utspädda. De flesta upplever smaken som god eller mycket god.

Min juice smakar annorlunda än förut.
Våra juicer baseras på naturlig råvara. Det kan därför hända att smak och färg varierar mellan olika produktserier.

Hur ska man använda juicerna?
Det rekommenderas att man tar juicerna på morgonen. Men det går bra att ta dem när som helst och blanda dem hur som helst.

Hur höga ORAC värden har juicerna?
ORAC står för Oxygen Radical Absorbance Capacity och är ett mått på styrkan av antioxidanterna i en produkt. Våra juicer har mycket höga ORAC värden i förhållande till andra märken. Dynamic Health har själv låtit analysera sina juicer med avseende på ORAC:

Acai Gold   70 000 μ mole TE/Liter
Granatäpplejuice   62 000 μ mole TE/Liter
Blåbärsjuice   40 205 μ mole TE/Liter
Goji Gold   40 000 μ mole TE/Liter
Mangosteen Gold   40 000 μ mole TE/Liter
Goji Juiceblend   30 000 μ mole TE/Liter
Acai Juiceblend   28 000 μ mole TE/Liter
Acai Organic Juiceblend   23 000 μ mole TE/Liter
Mangosteen Juiceblend   23 000 μ mole TE/Liter
Noni Juice    1,500 μ mole TE/Liter
Aloe Vera Juice   200 μ mole TE/Liter

Hur mycket vatten är det i juicekoncentraten?
Ungefär 23 % vatten.

Hur mycket kalium innehåller er Noni Juice?
Enligt Dynamic Healhths tester innehåller juicen 150 mg (+/- 30 mg) per 100 g. Ett dagligt intag av 30 ml Noni Juice motsvarar därför knappt 2 % av RDI.

Hur lång är hållbarheten på juicerna?
Oöppnad förpackning håller sig rätt länge, ungefär ett år. Öppnad flaska bör förbrukas inom ca 45 dagar.

Hur lång är leveranstiden?
Ofta kan vi skicka paketet samma dag som du beställer. Då kan du hämta ut det på Posten redan nästa dag. Detta under förutsättning att vi har alla produkter på lagret.

Vilka betalningsmöjligheter finns?
För närvarande tar vi endast förskottsbetalning och Postförskott när du gör din första beställning. Vid följande beställningar är det dock vanligt att vi skickar faktura.

Kan dessa juicer hjälpa mig att bli av med ett speciellt hälsoproblem?
Enligt svensk lagstiftning får man tyvärr inte säga att livsmedel har egenskaper som botar eller förebygger sjukdomar. Man får heller inte förmedla kunders resultat, om de skriver att de har blivit av med ett allvarligt hälsoproblem. Vi ser helst en förändring i lagstiftningen så att människors goda erfarenheter av naturliga metoder lättare kommer andra till del.

Vi kan dock säga att många av våra kunder är så nöjda med produkterna att de rekommenderar andra att börja använda dem.

Kan jag sluta ta mitt multivitamin/mineral kosttillskott när jag samtidigt använder Dynamic Health:s superfruktjuicer?
Superfruktjuicer innehåller unika fytonäringsämnen och aminosyror som man oftast inte hittar i vanliga multivitamin/mineraltillskott. Fastän frukter och bär kan ha ett visst innehåll av mineraler och vitaminer är det inte säkert att de förser dig med ett komplett spektrum av vitaminer och mineraler i optimal dos.

Om du inte använder ett bra kosttillskott med vitaminer och mineraler rekommenderar vi ett av våra kompletta kosttillskott. Be att få Netways produktblad för mer information.

Kan jag använda Noni Juicen om jag är gravid eller ammar?
Noni Juice och våra andra juicer är klassade som livsmedel. Vi har inga restriktioner på våra olika juicer för ammande eller gravida här i Sverige. I USA förekommer dock krav från myndigheter att man ska konsultera en läkare innan man använder juicer, som där ofta är klassade som kosttillskott.

Är juicerna pastöriserade?
Ja, som med andra juicer genomgår även våra juicer en pastöriseringsprocess för att minimera risken för bakterietillväxt. Våra juicer lågpastoriseras vilket innebär att de värms upp till 90 grader under endast 15 sekunder följt av en snabb nedkylning. Detta bevarar smak och näringsämnen bättre än vid högpastörisering.

Vad är unikt med er Noni Juice?
Vår Noni Juice innehåller juice från ekologisk odlad nonifrukt (99,6 %) från Tahiti och hallon. Den är framställd från juicepuré utan jäsning, bestrålning eller besprutning. En portion (30 ml) innehåller 30 g noniifrukt. Produkten är certifierad, EU-godkänd och KRAV-godkänd.

Är tillsatsen av citronsyra i vissa juicer syntetisk, tillverkad av majs eller odlad från GMO gröda?
Nej, den kommer från naturlig råvara och är inte tillverkad av majs eller GMO odling.

 

Copyright © Netway - Krusegränd 42 C - 212 25 MALMÖ